• Kidling Figures
  • Happy Birthday
  • Adventures Triple
  • Adventures
  • Birthday
  • For the samllest
  • For the family

Персонализирана книгаСреќен роденден

Ново

Среќен роденден - тврда корица

Ново

Среќен роденден - мека корица

Персонализирана книгаДецата кои го променија светот

најпродавано
Промо

Децата кои го променија светот

Промо

Детето кое го промени светот

Промо

Децата кои го променија светот - три деца

КидлинковциФигури

Ново
Промо

Кидлинковци Фигури

Боенка

Промо

Четири Годишни Времиња

Фотокниги

Ново

Децата кои го променија светот

Ново

Детето кое го промени светот

Промо

Семејство

Промо

Првите Спомени Момче

Промо

Првите Спомени Девојче

Ново

Среќен Роденден

Промо

Среќен Роденден Момче

Промо

Среќен Роденден Девојче

ЧеститкиСреќен Роденден

Ново

Среќен Роденден

Ново

Среќен Роденден

Ново

Среќен Роденден

Ново

Среќен Роденден Момче Фото

Среќен Роденден Момче

Ново

Среќен Роденден Девојче Фото

Среќен Роденден Девојче

ЧеститкаДобредојде

Добредојде

Зошто КИДЛИНГ?

home1_slider_1_rocket2.png
Персонализација на книга

Персонализација од првата па се до последната страница. Вашето дете е главен јунак во оваа книга.

home1_slider_1_stars3.png
Магична сказна

Вашето дете тргнува низ авантура која преку шарена илустрација, едукативна содржина и многу забава, учи за основните вредности во животот.

home1_slider_1_stars1.png
Персонализирана посвета

Вашата новогодишна желба ќе биде испечатена на првата страница од оваа книга.

home1_slider_1_rocket1.png
Совршен подарок

Уникатен спомен кој ќе живее засекогаш.

home1_slider_1_rocket4.png
Од 0 до 10 години

Содржината на книгата е прилагодена за деца на возраст од 0 до 10 години.

 

home1_slider_1_stars2.png
Испорака низ Македонија

Испораката се врши најдоцна, во период од 7 работни денови

home-team

Кидлинг е македонски стартап составен од млади ентузијасти. Воден од љубов и емпатија, овој тим на сонувачи е со мисија да ја заскокотка имагинацијата на малечките, но најголеми, колеги сонувачи – децата!

Како Да Нарачам?

1. Производ

Одберете го посакуваниот производ

2. Име

Наведете го името на главниот јунак

3. Персонализација на главниот јунак

Одберете ги физичките карактеристики на Вашето дете - облик и боја на коса и боја на очи

4. Нарачај

Вашата нарачка ќе се достави до назначена адреса за испорака

5. Плаќање

Ви гарантираме сигурност при плаќањето и заштита на Вашите лични податоци

6. Испорака

Испораката се врши најдоцна во период од 7 работни денови

Што Кажуваат За Нас

Контактирајте не на

+389 71 295 260 или