ДОЗНАЈТЕ КАКО СЕ ПРОСЛАВУВА НОВА ГОДИНА НИЗ СВЕТОТ

ПАТУВАЊЕТО СО МРАЗО ЕКСПРЕС

Знаете ли дека во Шпанија, 12 секунди пред Нова година треба да изедете точно 12 зрна грозје - по едно за секое отчукување на часовникот? Или пак дека во Колумбија на полноќ се шета низ улиците со празен куфер, а во Бразил се отскокнуваат точно седум бранови? Оваа книга е Вашиот возен билет во која возот Мразо Експрес ќе ве поведе на возбудливо новогодишно патување низ светот.


Тврда корица: 1690 ден
Мека корица: 1190 ден


 • 📚 Персонализација од прва до последна страница
 • 🗒️ Лична посвета
 • 📕 26 страници, тврда и мека корица
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Честитки! Добре дојдовте во Мразо Експрес, се надеваме дека ќе имате пријатно патување. Слободно нарачајте си какао или чај, слатки или бонбони и сместете се удобно… Ќе посетиме дури 9 држави за само една ноќ!
-ви препорачува Кидлинг

 • Одберете го бројот на деца (1-3)
 • Впишете ги имињата на главните јунаци (децата)
 • Креирајте ги во согласност со нивните физички карактеристики (пол, боја на коса и очи, тип на фризура и опција за очила)
 • Впишете ја Вашата лична порака во полето за посвета
 • Одберете го типот на корицата на книгата (тврда или мека)

Во оваа новогодишна авантура, само најдобрите деца во изминатата година ја освојуваат наградата - повратен возен билет за патување со волшебниот воз Мразо Експрес. Во новогодишната ноќ децата шетаат низ различни држави во светот каде ќе запознаат нови другарчиња кои ќе им раскажат како тие ја прославуваат новата година.

 • А4, landscape
 • 26 страници
 • Тврда и мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење