СВОЈ НАСЛОВ И НОВОГОДИШНА ЖЕЛБА

КНИГА СО ФОТОГРАФИИ - Нова година

Годината минува додека да трепнеме. Често и се прашуваме како така "летна времето"? Но, ако застанеме и се навратиме - ќе сфатиме дека неа ја одбележиле безброј (навидум вообичаени) моменти кои стануваат нашите најдраги сеќавања. Па така, одберете ги Вашите омилени моменти и од нив направете книга со фотографии - за Вас, Вашето семејство, пријатели и сите драги луѓе кои ја направиле Вашата година вредна за паметење. Бидете сигурни дека оваа книга ќе биде подарокот на кој ќе се навраќаат уште дооолго!


Тврда корица - спирала: 990 ден
Мека корица: 890 ден


 • 🗒️ Ваш наслов и лична посвета
 • 📷 22 фотографии
 • 📕 24 страници, тврда корица (спирала) и мека корица
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

1 ФОТОГРАФИЈА = 1000 ЗБОРОВИ; 1 КНИГА СО ФОТОГРАФИИ = БЕЗБРОЈ ЕМОЦИИ
-ви препорачува Кидлинг

 • Одберете го типот на корица (тврда спирала или мека)
 • Впишете го насловот кој сакате да се најде на корицата
 • Впишете ја Вашата лична посвета која ќе се најде на првата страница од книгата
 • Прикачете ги Вашите 22 омилени фотографии

 • А5, landscape
 • 24 страници
 • Тврда спирала и мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење