96%

задоволни купувачи

5000+

израдувани деца и родители

1

старт-ап за персонализирани книги во Македонија

100%

врвен квалитет

Зошто Кидлинг?

Земајќи го во предвид тоа дека Вие ги креирате главните јунаци во приказните - секоја персонализирана книга е единствена!

Нема ништо почудесно од тоа да се добие подарок - со своето име.
Овој подарок е спомен кој ќе живее засекогаш.

Производите се уште попосебни, со Вашата порака - испечатена на првата страница.

Можност да креирате производ, каде и да сте, 24/7.

Вашите нарачки се доставуваат најдоцна во период од 7 работни денови.

Како да нарачам?

Пребарајте го Вашиот посакуван производ според категорија, повод, за кого е наменет и јазик.

Креирајте ги главните јунаци во производите, преку впишување на нивните имиња и Вашата лична порака и одбирање на нивните физички карактеристики.

Погледнете го креираниот производ и проверете дали сите елементи на персонализација сте ги пополниле правилно.
Откако ќе ја потврдите нарачката, производот ќе биде додаден во Вашата кошничка.

Пополнете ги информациите за испорака на производот до примачот и извршете го картичното плаќање. По успешно реализираното плаќање пристигнува потврден мејл со бројот на Вашата нарачка.

Вашата нарачка ќе биде доставена најдоцна во период од 7 работни денови.
About us

Кидлинг е прв македонски стартап кој произведува персонализирани книги за деца и возрасни.

Овој тим составен од тројца млади ентузијасти има мисија да ја заскокотка имагинацијата на малечките, но најголеми сонувачи - децата (или оние кои одбиваат да пораснат!)

Повеќе за нас
  • About us
  • Кидлинг е прв македонски стартап кој произведува персонализирани книги за деца и возрасни.

    Овој тим составен од тројца млади ентузијасти има мисија да ја заскокотка имагинацијата на малечките, но најголеми сонувачи - децата (или оние кои одбиваат да пораснат!)

    Повеќе за нас