ШАРЕНА АВАНТУРА ЗА НАЈМАЛЕЧКИТЕ, ЕМОТИВНО ПАТУВАЊЕ ЗА РОДИТЕЛИТЕ

ПРВАТА НОВА ГОДИНА

Родителите едногласно ќе се сложат дека најдобрите подароци не можат да се пронајдат во кутија под елката.
Напротив, тие доаѓаат спакувани како уметнички дела на лигавчињата, слатки насмевки, мирно проспани ноќи… Нека најмалечките читатели уживаат во шарената илустрација, додека родителите се поистоветуваат со римуваните строфи кои топат срца и во зимските ноќи.


Тврда корица: 1690 ден
Мека корица: 1190 ден


  • 📚 Персонализација од прва до последна страница
  • 🗒️ Лична посвета со Вашата роденденска желба
  • 📕 26 страници, тврда и мека корица
  • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Уште откако се роди, срцето за тебе ни чука, оваa ни е омилената Нова година досега, затоа што ТИ, наше најмило, си тука!
-ви препорачува Кидлинг