СОВРШЕНИОТ ПОДАРОК ЗА МАЛЕЧКИТЕ СЛАВЕНИЦИ!

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН

Овој роденден, изненадете го малечкиот славеник со книга каква што нема добиено никој на светот. Во оваа книга, малечките славеници тргнуваат во авантура во која пронаоѓаат роденденски желби - состојки за подготвување на највусната роденденска торта.


Тврда корица: 1690 ден
Мека корица: 1190 ден


 • 📚 Персонализација од прва до последна страница
 • 🗒️ Лична посвета со Вашата роденденска желба
 • 📕 26 страници, тврда и мека корица
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Денес ми се оствари најголемата желба - да го поминам нај-нај-најнезаборавниот роденден со моите најдобри пријатели!
-ви препорачува Кидлинг

 • Впишете го името на славеникот и годините кои ги полни
 • Креирајте го славеникот, во согласност со неговите физички карактеристики (пол, боја на коса и очи, тип на фризура и опција за очила)
 • Впишете ја Вашата роденденска желба во полето за лична посвета
 • Одберете го типот на корицата на книгата (тврда или мека)

Во оваа роденденска книга, малечките славеници тргнуваат во авантура со цел да ги пронајдат состојките за подготвување на највкусната, роденденска торта. Но, тоа не се обични состојки, туку роденденските желби за: среќа, здравје, љубов, авантура, пријателство, знаење, храброст, растење, успех, сон и смеа. Секоја од нив се крие во волшебен свет, каде што славеникот ќе стекне нови најдобри другарчиња. Дознајте кои се тие и што ќе му посакаат на славеникот!

 • А4, landscape
 • 26 страници
 • Тврда и мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење