ЗА ЗАБАВНИ И ШАРЕНИ ПРАЗНИЧНИ ДЕНОВИ.

ВЕЛИГДЕНСКА КУТИЈА

Нека Велигден биде празник за паметење, игри и боење со оваа персонализирана ВЕЛИГДЕНСКА КУТИЈА. Од слатки зајчиња до шарени јајца, оваа кутија ќе инспирира многу насмевки и креативност. А, во неа, Вашите дечиња ќе пронајдат:


Цена: 690 ден


 • ✏️ Велигденска А4 боенка со забавни вежби и игри
 • 🗒️ Лична посвета со Вашата празнична желба
 • 🐣 Лепенки за украсување на велигденски јајца
 • 💚 Честитка со Вашата лична посвета и желба за среќни празници
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Ова е мојата омилена празнична боенка.
-ви препорачува Кидлинг

 • Впишете го името на детето
 • Внесете лична посвета
 • Креирајте го во согласност со неговите физички карактеристики (пол, боја на коса и очи, тип на фризура и опција за очила)

 • Боенка: А4, landscape; Честитка: 120X170mm со преклоп
 • 24 страници
 • Налепници
 • Мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење