ШАРЕНА АЗБУКА

ШАРЕНА АЗБУКА

ОБОЈТЕ ЈА АЗБУКАТА И ИГРАЈТЕ СИ СО БУКВИТЕ!

Ајде заедно да ја обоиме азбуката! Оваа боенка на еден извонредно забавен начин ќе им помогнат на децата да ги научат буквите. Во неа ќе пронајдат информации за азбуката, ќе бојат и ќе играат интересни игри.

 • Цена: 590 ден

 • 📚 Едукативна содржина
 • 🗒️ Налепници од буквите
 • 📕 Интерактивни игри и вежби
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

 • Впишете го името на детето
 • Креирајте го во согласност со неговите физички карактеристики (пол, боја на коса и очи, тип на фризура и опција за очила)

 • А4, portrait
 • 24 страници
 • Интерактивна игра „Играм за да научам”
 • Налепници од буквите
 • Мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење

Ова е мојата боенка со која си помагам да ги научам големите печатни букви од азбуката.

Препорачани производи