ЕМОТИВНА ПРИКАЗНА НИЗ ОЧИТЕ НА ПОСТАРОТО БРАТЧЕ ИЛИ СЕСТРИЧКА

НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРОЦИ

Омилените подароци на едно братче или сестриче - не можат да се пронајдат во кутии под елката. Напротив, тие доаѓаат спакувани како моменти од секојдневието со своето ново најдобро другарче. Од забавни игри и прегратки, до лудории и бељи, секој момент поминат заедно е подарокот на едно безгрижно детство.
Нека најмалечките читатели уживаат во шарената илустрација, додека постарите братчиња и сестричиња се поистоветуваат со римуваните строфи кои топат срца и во зимските ноќи.


Тврда корица: 1690 ден
Мека корица: 1190 ден


  • 📚 Персонализација од прва до последна страница
  • 🗒️ Лична посвета со Вашата роденденска желба
  • 📕 26 страници, тврда и мека корица
  • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Уште откако се роди, срцето за тебе ни чука, оваa ни е омилената Нова година досега, затоа што ТИ, наше најмило, си тука!
-ви препорачува Кидлинг