ЕМОТИВНА ПРИКАЗНА ЗА МОЌТА НА ДАВАЊЕТО И ПОМАГАЊЕТО

НОВОГОДИШНИТЕ ПОДАРОЦИ - деца

Оваа новогодишна приказна ќе ве научи дека најдобриот подарок на светот не се наоѓа во кутија под елката, туку се крие во давањето и помагањето. Низ секоја волшебна страница од книгата, се прикажува како главниот јунак им помага на новогодишните пријателчиња вклучувајки го Дедо Мраз, Снешко, Ирвасот итн.
Уживајте во римуваните строфи кои топат срца и во зимските ноќи и го слават она кое е навистина важно, особено во овој период од годината.


Тврда корица: 1690 ден
Мека корица: 1190 ден


  • 📚 Персонализација од прва до последна страница
  • 🗒️ Лична посвета со Вашата роденденска желба
  • 📕 26 страници, тврда и мека корица
  • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Ви благодарам на сите драги мои и едно нешто знам - најдобриот подарок за мене беше да ви помогнам вам!
-ви препорачува Кидлинг