Возбудлива авантура за 1-3 деца!

ДЕЦАТА КОИ ГО ПРОМЕНИЈА СВЕТОТ

Потребен е јунак кој ќе ја спаси Доброландија од темните облаци на зависта и себичноста! Испратете ги децата во незаборавна авантура, во која ќе научат дека добрината е најмноќната алатка за да се промени светот.


Тврда корица: 1690 ден
Мека корица: 1190 ден


 • 📚 Персонализација од прва до последна страница
 • 🗒️ Лична посвета
 • 📕 26 страници, тврда и мека корица
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Од денес па натаму, во главчињата нека ви свири, добрината е заразна и лесно се шири. Доволно е да започне од едно дете кое што прави добри дела, па да се прошири од еден на друг и на крај - низ планетата цела!
-ви препорачува Кидлинг

 • Одберете го бројот на главни јунаци во книгата (1-3 деца)
 • Впишете ги нивните имиња
 • Креирајте ги во согласност со нивните физички карактеристики (пол, боја на коса и очи, тип на фризура и опција за очила)
 • Впишете ја Вашата лична порака во полето за посвета
 • Одберете го типот на корицата на книгата (тврда или мека)

Во оваа авантура децата одат на мисија да ја спасат Доброландија. Врз овој свет натежнале темните облаци на зависта и себичноста кои ги направиле неговите жители несреќни и злобни. Децата – јунаци, со помош на светлината на добрината ќе успеат да ги избркааат облаците и да го променат светот! Во оваа книга, децата ќе научат дека добрината е најмоќната алатка која е заразна и лесно се шири. Доволно е да започне од едно дете кое прави добри дела, за да се прошири од еден на друг и на крај – низ планетата цела.

 • А4, landscape
 • 26 страници
 • Тврда и мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење