СЕКОЕ СЕМЕЈСТВО ЗАСЛУЖУВА СВОЈА КНИГА

НАШЕТО СУПЕРСЕМЕЈСТВО

Какво е Вашето СУПЕРСЕМЕЈСТВО? Дали сте супермотивирани, супераван(туристи), супернатпреварувачи…? И дали барем еднаш досега сте си помислиле дека ако не постои книга за Вас, би морало да се измисли?


Тврда корица: 1690 ден
Мека корица: 1190 ден


 • 📚 Персонализација од прва до последна страница
 • 🗒️ Лична посвета
 • 📕 26 страници, тврда и мека корица
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Нашето најсилно оружје е тоа што си се имаме едни со други и секогаш сме си поддршка за да ги достигнеме ѕвездите!
-ви препорачува Кидлинг

 • Одберете го бројот на деца (1-3)
 • Впишете ги имињата на главните јунаци (родителите и децата)
 • Креирајте ги во согласност со нивните физички карактеристики (пол, боја на коса и очи, тип на фризура и опција за очила)
 • Впишете ја Вашата лична порака во полето за посвета
 • Одберете го типот на корицата на книгата (тврда или мека)

Веројатно сте слушнале за различни суперхерои од книги. Некои од нив фрлаат огнени топки, други стануваат невидливи, трети летаат… Или, пак, можеби сте чуле за оние суперхерои што имаат роботска рака, неуништлив костум или вонземско летало. Но, сигурни сме дека ниту еден од нив не се споредува со Вашето семејство!

 • А4, landscape
 • 26 страници
 • Тврда и мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење