ВОЗБУДЛИВО ПАТУВАЊЕ ВО КОЕ СЕ ОТКРИВА ТАЈНАТА НА ДЕДО МРАЗ

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!

Има тооолку многу деца, а еден Дедо Мраз. Како ли успева да ги посети сите во само една новогодишна ноќ? Како успева сам да прочита илјадници детски писма и да изработи и спакува илјадници новогодишни подароци? Во оваа книга, љубопитните деца ќе ги дознаат сите негови тајни.


Тврда корица: 1690 ден
Мека корица: 1190 ден


 • 📚 Персонализација од прва до последна страница
 • 🗒️ Лична посвета
 • 📕 26 страници, тврда и мека корица
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Во Новата година бидете безгрижни, разиграни и распеани, љубопитни и насмеани; со труд и верба остварете ја секоја цел, од група другарчиња секогаш бидете дел.
-ви препорачува Кидлинг

 • Впишете го името на главниот јунак (детето)
 • Креирајте го во согласност со неговите физички карактеристики (пол, боја на коса и очи, тип на фризура и опција за очила)
 • Впишете ја Вашата лична порака во полето за посвета
 • Одберете го типот на корицата на книгата (тврда или мека)

Во оваа новогодишна авантура, децата наместо подарок, посакуваат да добијат одговор на едно прашање кое ги мачи: "Како Дедо Мраз успева сам да ги заврши сите новогодишни обврски на време пред Новата година?" Има милиони дечиња кои треба да ги израдува, а тој е еден - звучи невозможно колку и да си вреден! Во оваа книга, следејќи ја ѕвездата Северница, децата ќе отпатуваат во Мразодонија - каде

 • А4, landscape
 • 26 страници
 • Тврда и мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење