ЧЕСТИТКА - елка

Неспоредливо е чувството кога во сандачето ќе ти стигне новогодишна честитка. Неспоредлива е магијата кога честитката стои под елка и те потсетува на некој кој те сака и помислил на тебе. И оваа година, Кидлинг направи спој помеѓу традиционалниот начин на честитање и технологијата на персонализација. Одберете некоја од новите дизајни на честитки за деца и возрасни. Креирајте честитка и адресирајте ја до баба и дедо, внуците, пријателите... Во секоја од честитките имате опција и да ја впишете и Вашата лична посвета, со желба која ќе живее засекогаш. Ширете ја новогодишната магија и бидете виновникот за мнооогу искрени насмевки од Вашите блиски луѓе!


Цена: 169 ден


  • 🗒️ Ваш наслов и лична посвета
  • 📕 120X170mm со преклоп на бисерна хартија
  • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Среќата е во малите нешта.
-ви препорачува Кидлинг