НОВОГОДИШНИ АВАНТУРИ СО МАМA

НЕЗАБОРАВНАТА НОВА ГОДИНА! - со мама

Некои навидум обични моменти прераснуваат во заеднички семејни традиции - правење Снешко, пиење топло какао, гледање новогодишни филмови и читање на Вашата семејна новогодишна книга. Нека оваа приказна поттикне создавање на новогодишни спомени кои Вашите деца ќе ги паметат и кога ќе пораснат.


Тврда корица: 1690 ден
Мека корица: 1190 ден


 • 📚 Персонализација од прва до последна страница
 • 🗒️ Лична посвета
 • 📕 26 страници, тврда и мека корица
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

На крајот, од целата листа може да направите нешто, ништо или се но, да бидете заедно, верувајте - најважно е!
-ви препорачува Кидлинг

 • Одберете го бројот на деца (1-3)
 • Впишете ги имињата на главните јунаци (мајката и децата)
 • Креирајте ги во согласност со нивните физички карактеристики (пол, боја на коса и очи, тип на фризура и опција за очила)
 • Впишете ја Вашата лична порака во полето за посвета
 • Одберете го типот на корицата на книгата (тврда или мека)

На Дедо Мраз му се допаднаа колачињата кои му ги оставивте покрај елката минатата Нова година. Сега, тој од Вас го бара рецептот за нивно приготвување, во замена за рецептот со активности за најнезаборавната Нова година. Сите 10 од нив, ќе ги дознаете во оваа новогодишна книга.

 • А4, landscape
 • 26 страници
 • Тврда и мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење