ЗА ДЕЦАТА КОИ ГИ ИСТРАЖУВААТ ПРОФЕСИИТЕ

ШТО ЌЕ БИДАМ КОГА ЌЕ ПОРАСНАМ?

Доктор? Спортист? Астронаут? Музичар? Секое дете уште од најрана возраст се запрашува - што ли ќе биде кога ќе порасне? Оваа приказна ќе му помогне да ги осозние професиите, а воедно и да научи дека со труд, учење и желба, може да биде БАШ СЕ‘ ШТО ЌЕ ПОСАКА! Интересно и во духот на приказната е да се спомене дека книгата е целосно илустрирана од младата сликарка Наталија Арсовска, на само 11 години.


Тврда корица: 1690 ден
Мека корица: 1190 ден


 • 📚 Персонализација од прва до последна страница
 • 🗒️ Лична посвета
 • 📕 26 страници, тврда и мека корица
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Драги другарчиња, едвај чекам да видам, кога ќе пораснам голем што ли јас ќе бидам?
-ви препорачува Кидлинг

 • Одберете 9 од 16-те понудени професии
 • Впишете го името на главниот јунак (детето)
 • Креирајте го во согласност со неговите физички карактеристики (пол, боја на коса и очи, тип на фризура и опција за очила)
 • Впишете ја Вашата лична порака во полето за посвета
 • Одберете го типот на корицата на книгата (тврда или мека)

Оваа приказна ја заскокоткува имагинацијата на децата да осознаат што сакаат да бидат кога ќе пораснат. Во неа тие се претставени во избраните професии каде имаат можност да ги дознаат карактеристиките на секоја од нив. Главната порака на книгата е дека со труд, учење и желба, може да бидат баш се што ќе посакаат, а одговорот на прашањето“

 • А4, landscape
 • 26 страници
 • Тврда и мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење