ВАШАТА ЉУБОВНА НОВОГОДИШНА ПРИКАЗНА

НАШИТЕ НОВОГОДИШНИ ЖЕЛБИ


Тврда корица: 1690 ден
Мека корица: 1190 ден


 • 📚 Персонализација од прва до последна страница
 • 🗒️ Лична посвета
 • 📕 26 страници, тврда и мека корица
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

На крајот, од целата листа може да направите нешто, ништо или се но, да бидете заедно, верувајте - најважно е!
-ви препорачува Кидлинг

 • Впишете ги имињата на главните јунаци (момчето и девојката)
 • Креирајте ги во согласност со нивните физички карактеристики (боја на коса и очи, тип на фризура и опција за очила)
 • Впишете ја Вашата лична порака во полето за посвета
 • Одберете го типот на корицата на книгата (тврда или мека)

На Дедо Мраз му се допаднаа колачињата кои му ги оставивте покрај елката минатата Нова година. Сега, тој од Вас го бара рецептот за нивно приготвување, во замена за рецептот со активности за најнезаборавната Нова година. Сите 10 од нив, ќе ги дознаете во оваа новогодишна книга.

 • А4, landscape
 • 26 страници
 • Тврда и мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење