ЗА ОМИЛЕНАТА И НАЈЗАБАВНАТА - ТЕТА

КНИГА СО ФОТОГРАФИИ за тета

Нашите тетки се нашите втори мајки и оние кои се секогаш на наша страна… Сите моменти поминати со нив имаат допринесено во оформувањето на личноста која сме денес и ни го збогатуваат животот со радост и поддршка. Оваа книга со фотографии е симболичен начин да ги прославиме и да им се заблагодариме за тоа што се.


Тврда корица - спирала: 990 ден
Мека корица: 890 ден


 • 🗒️ Име на корицата + Ваша лична посвета
 • 📷 17 фотографии + 5 цитати
 • 📕 24 страници, тврда корица (спирала) и мека корица
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

1 ФОТОГРАФИЈА = 1000 ЗБОРОВИ; 1 КНИГА СО ФОТОГРАФИИ = БЕЗБРОЈ ЕМОЦИИ
-ви препорачува Кидлинг

 • Одберете го типот на корица (тврда спирала или мека)
 • Впишете го името кое сакате да се најде на корицата
 • Впишете ја Вашата лична посвета која ќе се најде на првата страница од книгата
 • Прикачете ги Вашите 17 омилени фотографии

 • А5, landscape
 • 24 страници
 • Тврда спирала и мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење