ЧЕТИРИ ГОДИШНИ ВРЕМИЊА

ЧЕТИРИ ГОДИШНИ ВРЕМИЊА

ОБОЈТЕ ГИ МЕСЕЦИТЕ ОД ГОДИНАТА!

Испратете ги децата на креативно и интерактивно патување низ 12-те месеци! Патувањето е проследено со многу интересни елементи за боење и песнички за секое годишно време.

 • Цена: 590 ден

 • 📚 Едукативна содржина
 • 🗒️ Страници за боење
 • 📕 Песнички
 • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

 • Впишете го името на детето
 • Креирајте го во согласност со неговите физички карактеристики (пол, боја на коса и очи, тип на фризура и опција за очила)
 • Впишете го месецот на раѓање

 • А4, portrait
 • 24 страници
 • Мека корица
 • Врвен квалитет на хартија и печатење

Ова е мојата омилена боенка која ме учи за четирите годишни времиња и дванаесетте месеци во годината. Тука учам песнички и се забавувам боејќи ја пролетта, летото, есента и зимата.

Препорачани производи