fbpx

Честитка: Честит Божиќ на…

169.00 ден

 ден

Можеби не секој ќе биде во можност да го помине овој Божиќ со своето семејство… Но, најважно е, дури и со најмалиот гест, да покажеме дека мислиме еден на друг и дека сме сплотени во срцата!

Има многу начини да им го честитаме празникот на оние кои го празнуваат, но веднаш после прегратките во живо се новите божиќни честитки на Кидлинг.

Одберете некој од божиќните дизајни на честитки наменети за било која возраст. Најважно, впишете ја Вашата лична посвета со желба за добро здравје, радост и весели божиќни празници!