fbpx

Честитка: 8ми Март

169.00 ден

 ден

Честитајте им го Денот на жената на Вашите мајки, баби, тетки, колешки, пријателки…

Тие и нивните достигнувања заслужуваат да бидат признаени и прославени!

Оваа колекција е искреирана токму од жените за жените, нашите супер-хероини и нашата инспирација.

Впишете за кого е наменета честитката, како и Вашата лична посвета со која ќе им го честитате празникот на најважните жени во Вашиот живот.

165mmX145mm, со преклоп