СО ВАШАТА ЛИЧНА ПОСВЕТА И ЖЕЛБА ЗА СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ

ВЕЛИГДЕНСКА ЧЕСТИТКА - зајче

Размислувате околу уникатен и забавен начин преку кој ќе ги честитате велигденските празници оваа година?

Без разлика на возраста, не постои некој кој ќе остане рамнодушен на плик во кој се крие шарена и персонализирана честитка со најубавата велигденска желба. 💌

🐇 Хоп-хоп! Нашите велигденските зајчиња се подготвени да ги посетат поштенски сандачиња на Вашите најблиски.


Цена: 169 ден


  • 🗒️ Име на корица и лична посвета
  • 📕 120X170mm со преклоп на бисерна хартија
  • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Среќата е во малите нешта.
-ви препорачува Кидлинг