fbpx

Честитка: Среќна Нова година

169.00 ден

 ден

Персонализирај

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

Неспоредливо е чувството кога во сандачето ќе ти стигне новогодишна честитка.

Неспоредлива е магијата кога честитката стои под елка и те потсетува на некој кој те сака и помислил на тебе. И оваа година, Кидлинг направи спој помеѓу традиционалниот начин на честитање и технологијата на персонализација.

Одберете некоја од новите дизајни на честитки за деца и возрасни. Креирајте честитка за 1, 2 или 3 деца, прикачете Ваша фотографија, адресирајте ја до баба и дедо, внуците, пријателите… Секако, во секоја од дизајните ја впишувате и Вашата лична посвета, со желба која ќе живее засекогаш.

Ширете ја новогодишната магија и бидете виновникот за мнооогу искрени насмевки од Вашите блиски луѓе!

165mmX145mm, со преклоп