ИМ ГО ЧЕСТИТАМЕ ПРАЗНИКОТ НА НАЈДРАГИТЕ ЖЕНИ ВО НАШИТЕ ЖИВОТИ

ЧЕСТИТКА 8 МАРТ - розева

Нашите мајки, сестри, пријателки и останати ценети жени, истовремено се и нашите идоли, примери, инспирација, поддршка… Оваа честитка е симболичен начин да им го честитаме празникот 8 Март и да им се заблагодариме за тоа што се.


Цена: 169 ден


  • 🗒️ Име на корица и лична посвета
  • 📕 120X170mm со преклоп на бисерна хартија
  • 🚚 Најдоцна во период од 7 работни денови

Среќата е во малите нешта.
-ви препорачува Кидлинг