fbpx

Фото-книга: Среќна Нова година на…

1,090.00 ден

 ден

За Нова година, со љубов и внимание искреирајте подарок кој е круна на спомените и желба за уште многу заеднички мигови со Вашите најблиски. Оваа книга со фотографии ќе допре до сечие срце, без разлика дали е наменета за некое детенце, баба и дедо, најдобрите пријатели…

Овековечете ги Вашите најдраги заеднички мигови во прекрасна, персонализирана книга – најуникатниот и најсентименталниот новогодишен подарок кој ќе се чува засекогаш! Се’ што треба да направите за да ја креирате Вашата персоналзирана книга е да прикачите од 10 до 15 фотографии, да впишете за кого е наменета и да ја напишете Вашата уникатна посвета со новогодишна желба.

Освен тоа, на страниците до Вашите фотографии – ќе ги пронајдете најпрекрасните цитати за среќна Нова година, прилагодени за сечија возраст.

Оваа Нова година, подарете љубов и внимание!

А5 landscape, тврд повез