fbpx

Фото-книга: Среќна Нова година

1,090.00 ден

 ден

Персонализирај

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

За Нова година, со љубов и внимание искреирајте подарок кој е круна на спомените и желба за уште многу заеднички мигови со Вашите најблиски. Оваа книга со фотографии е наменета за едно, две или три дечиња.

Овековечете ги Вашите најдраги заеднички мигови во прекрасна, персонализирана книга – најуникатниот новогодишен подарок кој ќе се чува и памети засекогаш!

Се’ што треба да направите за да ја креирате Вашата персоналзирана книга е да го одберете бројот на дечиња и нивните физички карактеристики, да прикачите од 10 до 15 фотографии и да ја напишете Вашата уникатна посвета со новогодишна желба.

Освен тоа, на страниците до Вашите фотографии – ќе ги пронајдете најпрекрасните желби за среќна Нова година.

А5 landscape, тврд повез