Детето кое го промени светот – Тврда корица

1,490.00 ден

 ден

Персонализирај

фризура девојче

 • дев виткана црна + 0.00 ден

 • дев виткана кафеава + 0.00 ден

 • дев виткана црвена + 0.00 ден

 • дев виткана руса + 0.00 ден

 • дев репче црна + 0.00 ден

 • дев репче кафеава + 0.00 ден

 • дев репче црвена + 0.00 ден

 • дев репче руса + 0.00 ден

 • дев права црна + 0.00 ден

 • дев права кафеава + 0.00 ден

 • дев права црвена + 0.00 ден

 • дев права руса + 0.00 ден

 • дев кратка црна + 0.00 ден

 • дев кратка кафеава + 0.00 ден

 • дев кратка црвена + 0.00 ден

 • дев кратка руса + 0.00 ден

фризура момче

 • мом виткана црна + 0.00 ден

 • мом виткана кафеава + 0.00 ден

 • мом виткана црвена + 0.00 ден

 • мом виткана руса + 0.00 ден

 • мом патец црна + 0.00 ден

 • мом патец кафеава + 0.00 ден

 • мом патец црвена + 0.00 ден

 • мом патец руса + 0.00 ден

 • мом кратка црна + 0.00 ден

 • мом кратка кафеава + 0.00 ден

 • мом кратка црвена + 0.00 ден

 • мом кратка руса + 0.00 ден

 • мом долга црна + 0.00 ден

 • мом долга кафеава + 0.00 ден

 • мом долга црвена + 0.00 ден

 • мом долга руса + 0.00 ден

очи

 • црни + 0.00 ден

 • кафеави + 0.00 ден

 • сини + 0.00 ден

 • зелени + 0.00 ден

очила

 • без очила + 0.00 ден

 • со очила + 0.00 ден

Во оваа авантуристична, персонализирана книга, Вашето дете оди на авантура за да ја спаси Доброландија. Врз овој свет натежнале темните облаци на зависта и себичноста кои ги направиле неговите жители несреќни и злобни. Вашето дете – јунак, со помош на светлината на добрината ќе успее да ги избрка облаците и да го промени светот! Идејата е да ги научиме децата, уште од најрана возраст, дека добрината е најмоќната алатка и дека е заразна и лесно се шири. Доволно е да започне од едно дете кое прави добри дела, за да се прошири од еден на друг и на крај – низ планетата цела.

Главниот јунак во оваа книга е токму Вашето дете. На нашата веб страница, Вие го одбирате името и физичките карактеристики на Вашето дете (обликот и бојата на фризура и бојата на очи).

Исто така, Вие имате можност и да напишете лична посвета која ќе се најде на првата страница од оваа книга.

Подарете му на Вашето дете, книга на која ќе се радува и ќе ја чува засекогаш!

А4 landscape, 26 страници, тврд повез