fbpx

Посетете не:

ул 16-та Македонска Бригада 13Б

Јавете се на:

+389 71 295 260

Пишете на:

info@kidling.mk

Работно Време

Понеделник - Петок
10:00 - 16:00

Контактирајте не

Ако имате било какви прашања? Контактирајте не: